Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svaren

 

 

.... 

Jag vill leva med dina ögonblick idag

kanske leva med dem i morgon

 ställ mig frågorna och jag svara

ja, jag vill vakna med dig

ja, jag vill känna din närhet

ja, i mina tankar finns du ofta

ja, jag känner starka känslor för dig

ja, i din närhet finner jag styrka

ja, du kommer nog att såra mitt hjärta

den dagen då jag inser att

du inte känner som jag

ja.

men jag lever på hoppet

....




Övriga genrer av ¤Anne¤
Läst 625 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-23 21:49



Bookmark and Share


    *Gabriella*
Så sant, så fint...
Man får inte glömma att våga ibland!
2009-01-29

  * Ammi *
hoppet, vårt bränsle.
2009-01-26

  friheten
Underbara rader, men också smärtsamt, så är det, leva för hoppet
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

¤Anne¤
¤Anne¤