Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina läppar formar orden för det mesta

Nariga

frostbitna

och allt

för lite

kyssta

nu för tiden




Övriga genrer av ¤Anne¤
Läst 722 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-30 15:58



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vackert beskrivet
2009-02-01

  Desert dust
känner igen det där.. så sant. fint formulerat!
2009-02-01

  * Ammi *
Ja du så det kan bli va? försök med lite lypsyl .. snart är det alla hjärtans dag, då kan du kyssas hejvilt!!

kram
2009-02-01

  friheten
Grattis Anne!
2009-02-01

  Maria Natasja
Helt jäkla super bra!!! Mina med...förlite kyssta, så jag vet precis vad du snackar om...tack...bokmärker!!!
2009-02-01

  friheten
FIn skriven
2009-01-30

  Carola Zettergren
Snyggt!
2009-01-30

  notsomad
mmm..."allt för lite kyssta" snyggt formulerat!!
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

¤Anne¤
¤Anne¤