Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkrets skydd

 Mina fingrar smekte hudens svett

Hans ögon stirrade på mig

 

Och mina händer vittnade om kampen

Som just pågått

Jag darrade fortfarande

Adrenalinet forsade genom mig som störtvågor

Jag lutade mig mot stenen bakom och väntade

 

Väntade på att någon kanske ringt efter hjälp

Jag väntade,

Väntade

Sedan ställde jag mig upp

Och började att gå stapplande därifrån

 

Jag gick länge

Jag gick i mörkret

Jag bara väntade

I mörkret finns de

Vem skulle jag möta nästa gång?

Vem skulle ha turen?




Övriga genrer av ¤Anne¤
Läst 583 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-12 22:50



Bookmark and Share


  friheten
Fin skriven
2009-02-13

  Maria Natasja
huga....detta var läskigt..väldigt bra skrivet.
2009-02-12

  Carola Zettergren
Fyamig så ruskigt, riktgt läskigt det här...vem..
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

¤Anne¤
¤Anne¤