Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lördagsnyheter


Nyhetsdikt lördagen den 24 januari

Lågt och högt är trycket som delar landet i två

vid fröbordet ska vi i helgen räkna våra fåglar små

via satellit ser vi Metropolitans stjärnor sjunga sig hesa

och björndjuren från Alvaret överlevde sin första rymdresa

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-24 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER