Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitliv - Crustpunk!

Du vaknar upp på golvet med bakfylla och spyan sitter i halsen

skitliv

Ett snabbt "hej då" och sen springer du iväg så du inte missar bussen

skitliv

De regnar och dina kängor blir kladdiga,stålhättorna har börjat lossna och
även silvertejpen runt den

skitliv

Du håller på att missa bussen men med dina sista krafter springer du så fort du kan och hoppar på

skitliv

Bussresan hem blir skumpig och du känner hur huvudvärken blir allt värre

skitliv

Farsan svär och morsan gnäller när du kommer hem

skitliv

Du visar ett finger innan du går upp på ditt rum

skitliv

Du lägger dig i din säng och sover länge


och nästa fredag börjar allting om igen




Fri vers av tRAsSeL
Läst 540 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-24 16:04



Bookmark and Share


  Gospåfot
Tänker mest på låten Skitliv av Skitsystem, bra.
2012-01-04

    Evelina Erixon
Klockrent :D
2010-01-23

  Piggy
Det här låter som en fest hos butcher, eller bara jag själv när jag är hemma 8)
2009-06-19

  blaite
Gillar skitliv..känns igen..
2009-05-18

    ej medlem längre
Usch ja, tonårstiden ur sin jobbigaste
synviinkel, när allt känns så jä**a
meningslöst och rent ut sagt pissigt,
bra sammanfattat dock, för jag som
läsare snappade direkt upp vad du som
skrivare menade, stämningen, känslan,
vardagstristessen
2009-02-02

  Carola Zettergren
Skit..snyggt!!!!
2009-01-24

  Diana,V
skit.. bra;)
2009-01-24

  Yrre VIP
Hm tänkte kanske om man tänker efter före..Men jag vill inte ha ett finger så go du, bra beskrivet!!
2009-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Som "48 hours" med The Clash.
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL