Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minne från en tanke innan, efter många "vändor". (ibland när jag övar med vovven, glåmas det dumt - mu på er. det ÄR inte enkelriktat vad jag vet ;P)


innan jag vände mig om

 

 

nä jag tänker inte stå framför dig och säga att du verkar
bakom när jag själv inte framför mina ord

som det anbelangar en som står framför en som är framför

så jag är nog bara tyst

ler snett och går vidare

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-24 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri