Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek ... vad är det Absolut överreklamerat


några bittra ord om kärlek

Kärlek är inte rädsla
kärlek är inte att bli kränkt
om o om igen

Visserligen har jag svårt
för kärlek har jag inte ofta sett
och knappt heller kännt

Men när man känner kärlek
då vet man
då törs man

då lever man
då andas man
då sörjer man

men man kan inte
försvinna
ur sitt eget jag

inte för länge

Om kärleken
inte är besvarad
inte ens efter flera år

då förlorar man till slut
hoppet




Övriga genrer av Gunsan
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-25 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan