Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har lärt mig simma nu.



Jag har lärt mig att simma nu.


Men jag drunknar av verkligheten.


I den går det ej att hålla sig flytande

så särskilt länge.


Mina ben bär mig inte längre

mina fötter tar mig inte längre dit jag vill.


Mina händer och leder så svullna

att jag inte orkar hålla tag mer.


Flyta,


vad är det.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-25 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean