Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det väntar också på Dig







Jag satt vid havet

tittade mot horisonten

och

tänkte på min älskade döda far


Plötsligt

såg jag hans vackra ansikte

framför mig


såg jag hans vackra ögon

framför mig


Han sa:

Var inte ledsen

mitt älskade barn,

en annan bättre värld

väntar på alla

Det väntar också på Dig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1017 gånger och applåderad av 52 personer
Publicerad 2009-01-26 07:13



Bookmark and Share


  walborg
Tack för en så fin dikt om tilliten borton den jordiska döden och vår fortsatta kommunikation med dem som stått oss nära i livet ... mvh
2009-06-05

  Andrum
I en stund av längtan där finns all hjärtans tröst och hopp. Tack
2009-02-09

    Yakkid
Mycket vackert !
2009-01-28

  zinna
Ja tack en bättre värld önskar jag med..
vansinnigt vackert, får mig att känna längtan...
Stor kram till dig
2009-01-28

  Afrodite
Visst vore det underbart om det vore så och man fick träffa sina nära och kära som gått bort...men det vet man inte förrän den dagen. Man kan bara hoppas och tro! Fint skrivet!
2009-01-27

  Teresia Ridell
Tröstansfull o vacker tanke !
Jättefint !
2009-01-27

  Eaglemountains VIP
Så vackert och berörande skrivet ......
2009-01-27

  Blåbäret
vilken hälsning...trösterikt och berörande
2009-01-26

  Suzy med punkterna
Jag hoppas din far har rätt och att det väntar på oss alla.
2009-01-26

    Al Lanzon
Fin och tröstande dikt!
2009-01-26

  Maria T
Tack. Du ger oss ett hopp om en
bättre värld som väntar på oss
2009-01-26

  * Ammi *
vackra rader om din längtan och saknad efter din far .. som kommer till dig i tanken. Döden går hand i hand med livet, och allt har en mening
vackert vännen!!
2009-01-26

    ej medlem längre
Ohhhhhhhhhhhhhhh gud---vad vackert, ger mig styrka, underbart!
2009-01-26

  mare VIP
Fina rader....av hopp..
2009-01-26

  friheten
Vacker skriven!
2009-01-26

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Ger mycket tröst, dina ord. Vackert, tycker vännen Fredrik
2009-01-26

  Ylvavirvla
vemodigt och vackert sorgsamt.
väcker minnen i mig...
2009-01-26

  devilsangel
berörande, sorgligt och vackert...hoppfullt att det kanske finns en bättre värld, visst måste det vara så...
2009-01-26

  anits VIP
Så vackert och fint skrivit
2009-01-26

    Lindizz
Innerligt nära och vackert förmedlat.
2009-01-26

  Svartsilver
sånt som man så innerligt hoppas på, och jag tror även på det.
2009-01-26

  Elaine.S VIP
En fin stund, nära och innerligt beskriven...
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic