Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetstorka


Nyhetsdikt måndagen den 26 januari

Måndag morgon mulet mörk

med SVT play blir vi oberoende av vår TV burk

läckra lår utrotningshot mot grodpopulation

och i skymningen nymånen i söder har sin position

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-26 08:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
som gunnel säger här nere..du lyckades ändå..full koll har du..så även i torkatider..och det är bra..för jag har tämligen dålig koll..ser nästan aldrig på tv..sitter här och häckar..och kan ju läsa nyheterna här..hos dig..superbt det
2009-01-27

  Gunnel Eriksson VIP
Du lyckades ännu en gång trots nyhetstorka!
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER