Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltigenom nederbördsfritt


Nyhetsdikt tisdagen den 27 januari

Trots högtrycket är vädret synnerligen grått och tråkigt

att minska växthusgaserna till noll vore inte pjåkigt

liten oxe talrikaste vinterpippin vid fågelborden

och upptinad Tina T på turne runt jorden

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER