Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text tillkommen före knapptelefonernas tid


Man ska aldrig bli förbannad

Man ska aldrig bli förbannad. En gång hade jag ont i magen. Då blev jag förbannad och skrek: Jävla magjävel! Då fick jag ont i halsen. Jag lipade åt halsen så käken gick ur led. Jag försökte få igen den, jag slog på den med knytnäven så skinnet sprack. Jag försökte torka bort blodet på håret men det bara tovade ihop sig. När jag såg mig i spegeln såg jag så jävlig ut så jag sparkade sönder spegeln. Då skar jag mig i foten. Jag stampade på den med den andra foten men föll omkull och bröt benet. Jag försökte ringa efter ambulansen men fastnade med fingret i fingerskivan. Jag slet loss den från telefonen och bet i den. Då bet jag av en tand. Den spottade jag på farsan som stod och såg på. Då sparkade han mig i magen. Då skrek jag: Din jävel ska du sparka mig i magen! Det är ju där jag har ont ju!




Övriga genrer av stenhur VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-27 12:44



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Aj,aj,aj!! Allt kommer tillbaka till dig.... men jag lider med denne stackare....mellan skratten!
2009-01-30

  Blåbäret
så underbart...vilket driv och vilken smärtsam ilska...men jag blir väldigt arg när det gör ont...
2009-01-27

    ej medlem längre
Bjöd på ett leende, bra!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP