Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en miljon förlåt

hon visste att hon svikit..att hon hade gjort fel.
En miljon förlåt..kanske fler.

Men vad skulle hända?
han sa låt det ta sin tid, se sen vad som händer.

jag vet inte vad som händer..men just nu vill jag bara vara ifred..




Övriga genrer av kojJe
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kojJe
kojJe