Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halva vägen igenom sanningen

När man är halvvägs..
halvvägs igenom det som antingen kan döda en eller få en att fortsätta leva.
Vad gör man då?

Känner orden på tungan som jag vill släppa fria för vinden.
Skrika,berätta..tala om det.

Smärta, att veta eller inte veta.
Att säga eller inte säga.

Förlora det man hade, behöva ta om allt från början.

Ett snedsteg, och du är död. Eller håll balansen så att det går rätt,rakt. i den riktning du vill.

halvvägs igenom sanningen.




Fri vers av kojJe
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-04 00:43



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ett riktigt dilemma, bra beskrivet, verkligen!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

kojJe
kojJe