Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är min pojkvän med din son. Ser du skillanden?

Jag bli så arg!
Jag blir så förbannat jävla arg!

Vad har jag gjort dig?
Varför gör du såhär med mig?

Är det bara för att han är min pojkvän, och för att han är mer med mig än hemma hos dig ?

Är det så? ja då kan du lika gärna berätta det.
För du e fan helt körd i huvudet annars.

Min gör inte så med Rasmus, men du gör så med mig, varför?
Jag har inte gjort något, inte ett piss.

Han är min pojkvän med din son, där finns en skillnad.
Fatta det.

Har är vuxen, har ett eget jävla liv.

FATTA DET!




Övriga genrer av kojJe
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-26 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kojJe
kojJe