Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens väg eller en annan väg?

Sitter här, tänker på det som hände nu i kväll.
Då ni satt och skrev på msn...jag vet allt, jag såg allt.

Men jag vet inte hur jag ska göra, jag vet du försöker,men jag orkär inte.
Inte just nu..kanske inte senare heller.

Men hur ska jag kunna veta?

Jag vill inte ha en människa omkring mig som bara ska suga energi och kraft av mig, som alltid ska ha uppmärksamhet.
Ledsen men det fungerar inte.

Jag kan vara din vän, men jag vill bara vara din vän.
För det kan aldrig bli som det var en gång igen.
För vi är inte samma längre.

Vi har vuxit i oss själva och skapat andra kontakter, valt olika vägar här i livet.
Och den vänskapen som vi två hade en gång i tiden, den kommer aldrig tillbaka.


Ledsen..




Övriga genrer av kojJe
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-21 02:29



Bookmark and Share


    Knasboll
någon jag känner??
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

kojJe
kojJe