Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallas det otrogen?

Jag förstår inte hur du kan vara så jävla dum
Jag fattar inte vad du håller på med

Fattar du inte att du gör stor skada
Att man inte kan hålla på såhär

Och hon vet ju inget, inget alls.

Men jag svär jag kommer berätta det för henne, om du fortsätter.

Och jag kommer säga till dig, att du ska lägga av.

Jävla svin det är va du är,det.
Fy fan!




Övriga genrer av kojJe
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kojJe
kojJe