Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brukade vara så lätt.



Orden har aldrig tidigare varit så få.

Så svåra att få fram.

Inte med dig.


Det brukade vara lätt.


Är det närheten av döden som gör det så svårt.


Borde det inte vara tvärtom då.


Lättare att säga allt det jag känner

och allt det jag tänker.


Tiden rinner ut,


likaså gör livet i dig.


Fegheten växer i mig varje dag

ju närmare slutet du kommer.


Orden skulle vara färre än få

ersättas av en klump i halsen

om jag hörde din röst nu.


Jag är feg


du är nog näst intill


död.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 159 gånger
Publicerad 2009-01-27 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean