Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Satt en stund
i min fåtölj
vilade en stund

Kände då
en smekning
på min hand

som en vindpust
det kändes

Som om någon
blåste lätt

En närhet
bredvid mig

Som följer mig
nära tätt intill




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 20:29



Bookmark and Share


  friheten
Åh, så närhet det känns i dessa ord
2009-01-27

    Tea Alex
Åh vad fint det låter! :) Tack för god läsning!
2009-01-27

  greajt
mihih...
jag blir helt varm ^^
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt