Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekningen



Deprimerad

eller rent utav olycklig.


Var går gränsen.


Har depressionen gått över till olycklig.


Vet knappt hur jag är när jag är lycklig.


Det var så länge sedan att jag inte minns hur det ska kännas.


Vidrörs väldigt lätt och flyktigt av det som kan liknas

vid lycka ibland.


Men smekningen blir inget mer än just en smekning.


Den går vidare och lägger sin hand fast på någon annan.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 20:38



Bookmark and Share


    Trast
Håller med Blodet.
2009-02-06

  dead_prez
berör mig djupt
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean