Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VÅRLÄNGTAN


I DETTA NU

 

 

 

 Trötta ögon ser suddigt

 En värld

 I ett land

 I en stad

 I detta nu

 Suddas tiden ut

 Ljuset försvinner

 Snabbt i januari himlen

 Ögon letar

 Vacker himmel

 Längtan den brinner

 För våren som sen kommer

 Väntar i månader

 Väntan i veckor

 Väntan i dagar

 Ögon vill ha ljus

 Ansiktet längtar ut

Kroppen vill med 

Vi färdas 

Mot 

Ljuset 

Detta 

Nu  




Fri vers av Fånga dagen
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-28 13:06



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt
2009-01-28

  kärleks ängel
otrolig färd du bjuder på!
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen