Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans anlete

 

På duken som var
fäst på insidan av
mitt  ansikte


ristades en ikon
med  vass kniv
i blodets färg


bladguldet lindrade




Fri vers av Rachel Roth
Läst 1035 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-29 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande rader, fästade går ju, men själv skulle jag kanske skiva "fäst"..?
2005-08-29

  Åsa Gustavsson VIP
Betraktan inifrån, sällan fångas smärtan så personligt. Du har använt ikonografins attribut och gjort dikten djupare- vinner både tid och kulturellt rum. Jag vill se en Veronica som kommer skyndande med en fuktig duk att torka av på ytan...
2005-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth