Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
You tell me you're in love with me That you can't take your pretty eyes away from me It's not that I don't want to stay But every time you come too close I move away I wanna believe in everything that you say Cause it sounds so good But if you reall


Dumma känslor av rädsla

Jag kanske är dum i huvudet
Du står där och är helt underbar
men ändå så vågar jag inte helt ut
Jag vet att jag nog inte kommer att
träffa en så underbar, snäll, fin kille
som ger mig så mycket uppmärksamhet.
Men dum som jag är så blir jag rädd när
du kommer för nära in på mitt liv.

Varför är de så här ?!

Alltid när någon kommer nära in på
så stöter jag bort de.
Finns ingen logik, och jag känner mig
förvirrad av det.




Övriga genrer av Bonnie
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-28 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie