Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röda färgen

Den röda färgen
är för liv

För kärlek och för
lycka

Den ger ju namn
till vår passion

Vi julen med den
smycka

Vårt blod har den
även vårt rotchackra

En ros med färgen
kärleksgåva

Signaler med naglar
målade och vackra

Vill vi synas ska vi ha den
det kan jag dig lova





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-28 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt