Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

all we are

Jag förvandlar dina ord till fjärilar
sen kom dom flygandes
och dina läppars leenden steg
allt närmare en vind
som gav mig förälskelsen
I smyg läste jag dina brev
i smyg såg jag dina fel
mellan mina händer och hjärtan
har du famnat mig allt närmare
och jag är lyckligare med dig




Fri vers av daniele
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-28 21:34



Bookmark and Share


  Anna-Malin
"I smyg läste jag dina brev
i smyg såg jag dina fel"

Oerhört vacker meningsbyggnad.
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele