Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet att du saknar mig

Du saknar mig
mina knäppa idéer
mina konstiga förslag
som fick dig ur spår

Allt blev stökigt
händelserikt
oförutsägbart
sockervadd en måndag

Du ler när du minns
hur jag badade naken
i havet och skrattade
Du tyckte det var kallt

Vuxenvärlden vann
när höstvinden kom
Vi kippar efter luft
våra kroppar stelnar till

Vet att du saknar mig
för det gör jag med







Fri vers av JML
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-08-29 18:49



Bookmark and Share


  Arowana
Den här har en alldeles knivskarp aktualitet för mig (och min föredetta - om hon såg den) i dagens läge. Mycket mycket bra. Jag gillar din bild också, du ser ut som en jeansklädd huldra. Vacker!
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply