Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kravlös förklaring




Det är inte för kärlekens skull, inte heller rädslan för ensamhet...

 

Hon tittade på honom
med ärliga ögon
för att få förklara,
för att se om han förstod...

 

...Det är inte för kärleken skull

som jag hyser känslor för dig,

ej heller saknaden av närhet.

Det är inte heller

för att fylla ett tomrum,

utan

bara just att jag älskar dig....

 

 

...och hon log ikapp med hjärtat.




Fri vers av ia VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-01-29 12:39



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2010-04-14

  Drömkram
Så vackert att jag blir tårfylld ! Kram
2010-04-12

  Liljetösen
du skriver precis som man kan känna! :)
2009-08-12

  Sara Heiling
den här lägger jag djupt i mitt hjärta
hoppas på att den syns i mina ögon
när jag tittar på honom som berör
2009-07-22

  Bibbi VIP
Jag älskar den här kravlösa kärleken.
Applåd och bokmärke.
2009-02-04

  Cosmic Johanna
Mycket vackert budskap och ren känsla
du förmedlar genom denna dikt, gillas!
2009-02-02

  Lejonhjärtas poesi
Underbart hjärtevarmt och älskeligt i all sin charm!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP