Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något från Gläntan



där ser jag hur blombladen sakta öppnas

lugnet sänker sig över dalen

samtidigt med ljuset en insikt

mjukare tankar

gör att det börjar rinna till

mera kärlek uppenbarar sig

inifrån

var har den hållit hus

strunt samma

känn efter hur det svarar

ekot

kärlek om så bara lite

vill mera kärlek

fylla den tomma uttorkade skålen

med den mogna frukten

som ligger ensam i sängen

glömt hur längtan kändes

tårar strömmar

inte patetiskt

ta allt som det kommer

lita på budskapet

våga göra fel

våga lämna ut

i ett ständigt växande




Fri vers av Kim VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 16:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en finstämd dikt som förmedlar mej känslor av väntan och längtan, med metaforer från naturen föds tankar...
2009-01-31

  durr
Ja men
det var det som jag INTE skrev
:)
....så är det ju kanske ngn gång ibland



...kommer kanske
Jätteöm dikt du skrev
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP