Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om Kärlek

Att kunna känna kärlek är en gåva
Varför gör det så ont?
Det är ju kärlek!

Kärlek kan framkalla tårar
Kärlek prövar ens gränser
Kärlek kan få en att göra tokigheter
Kärlek kan få en att fantisera
Kärlek är vackert
Kärlek väcker själen till liv

Det krävs mod att älska och det krävs mod att bli älskad
Det krävs styrka att orka med

Kärlek är vackert
Kärlek gör ont




Fri vers av J.L
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-29 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L
J.L