Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det för känslor??

Va jobigtdet är
när man känner massa känslor
man känner sig ledsen
samtidigt gla
man känner sig hur känslan tar över
ens kropp,
ens humör,
ens tårar
Men vad är det för känsla?
En ängslan?
En saknad?
Jag vet inte,
men jobbigt är det
med känslor som oväntat dyker upp och tar över
ens kropp
ens humör
ens tårar




Fri vers av J.L
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 19:54



Bookmark and Share


  J.L
precis!
o ibland förstår man inte sina känslor, men likväl kommer de fram fysiskt...
2009-01-29

  Lotti
känslor är underbara gör mig mer levande på nåt vis.....:-)
vissa tankar upplever jag som värre........
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

J.L
J.L