Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen värre smärta

 

Finns det något som sliter sönder mer

än att höra sitt barns skrik på hjälp

under ytan av aggressivitet och nonchalans

men att vara oförmögen att nå fram

och att vrålet riktas mot dig för att krossa

krossa den som står närmast

den som älskar

den som alltid stannar

 

Finns det något som bryter ner mer

än att veta att man inte räcker till

att inte bli sedd

att inte bli uppskattad

att bli hatad och kränkt

och att min egen kärlek drunknar i den ångestladdade skriken

från oss båda

 

Hur ska jag nå dig,

Hur ska jag nå mig sjäv?

Hur ska jag finna kraften att orka

i tider när allt går mig emot?

Jag gör allt jag kan

Varför kan hon inte någon enda gång se

att en mors kärlek

är evig?

 

 




Fri vers av Bellissima
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-30 14:17



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
En mycket stark text. Jag känner igen frustrationen över tonårsbarn som inte förstår att man vill väl. Men tids nog gör de det. Det är jag övertygad om. Tids nog.
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima