Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arg?

vem kan man lita på i en värld som denna?
ska jag stänga öronen och sätta hänglås på dom?
så jag inte hör vad alla andra säger..utan skapar mig en egen uppfattning?

varför ska man hålla på såhär? vi är snart vuxna..och borde bete oss lite mer moget..men hur mycket mer moget?
igentligen?

nej jag förstår inte.jag blir bara arg, riktigt arg.

Jag blir arg när människoar inte kan fatta, jag blir arg för att jag lyssnar så jävla mycket på andra. Och jag blir arg när människor bildar sig en uppfattning om mig när dom inte ens känner mig..och jag blir så in i helskotta arg när folk ska komma och tro att dom är överlägsna för att dom sitter bakom en dator skärm,och kan skriva vad som helst..




Övriga genrer av kojJe
Läst 338 gånger
Publicerad 2009-01-30 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kojJe
kojJe