Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

datorskärmen

datorskärmen.
Min mur mot verkligheten.
Min fristad.

Gör vad som helst
Komigen skriv till mig!
du vet inte hur jag är i verkligenheten..men här, här är jag skit ball.

jasså du säger att jag är det..jasså?
men om jag skulle skriva såhär då?
vad säger du då? hahaha ledsen nu?
stum vet du inte vad du ska skriva.
Shit vilken mes kan inte ens försvara sig på internet.

Men kan du försvara dig i verkligheten? där du inte kan överösa med alla dom där orden, som du nog inte ens vet vad dom betyder? Lilla lilla vän!

det förstås det är ju jätte kul och coolt verkligen att försvara sig på internet

Din mur mot verkligheten.




Övriga genrer av kojJe
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-30 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kojJe
kojJe