Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRI

Ett brustet hjärta, en sårad själ
ett stopp för dig som vill komma in
En känsla som saknas, men som man inte vill ha
en rädsla för att hamna där man en gång var.

En vänskap som blommar med samma rötter
ett stop för mig som vill komma in
En smekning, en kyss, en tanke
- det räcker


Ett läkande hjärta, en FRI själ!




Fri vers av J.L
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-30 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L
J.L