Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VANLIG DAG


Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing
Åh nej! Är det redan dags?
Jag snoozar.

Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing
Igen?! Redan?!
Jag snoozar.

Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig
Okej, nu e det dags att börja dagen!

Hoppar ur säng
In i kläder
Vad är det för väder?

Jag tar denna jacka
Jag tar dessa skor
Är klockan redan så mycket som jag tror!?

Vart är busskortet?
Vart är nyckeln?
Shit! Jag får ta cykeln!

Kommer till bussen
Det är lång kö
E sååå trött, på bussen lär ja dö…

VAKNAR

Vart är jag?
Har jag missat mitt stop?
Jag somnade på bussen, jag har ont i min kropp.

Avstigning,
jobbet väntar
Hem jag redan längtar!

Sista timmen kvar
Bara liiiiiite till.
Blir man nånsin klar?!

Äntligen hemma!

Där väntar sängen,
den ser underbart inbjudande ut
Kryper ned under täcket,
och där tar denna dag slut.




Fri vers av J.L
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-30 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L
J.L