Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUSIKEN ÄR MINA MINNEN

 

 

 

Musiken

Är som minnen

När låten spelas

Då framkallar jag en händelse förlängesen

En kärlek som brann

En vän som försvann

En tyst gråt som jag grät då

En dans jag dansade då

En sång jag sjöng på då

Känslor av en annan tid som var då

Längtan till att få uppleva igen

Just med den musiken och just den låten som gjorde mig så lycklig

Till var låt finns ett viktigt minne i mitt hjärta

Bilder spelas upp jag ser mig själv som jag var då

Musiken är ett underbart sätt att njuta på

Musiken fångar känslor

Känslor kroppen och själen aldrig glömmer

Musiken jag aldrig glömmer




Fri vers av Fånga dagen
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-30 18:27



Bookmark and Share


  Connie
Mycket bra skrivet!

Och inne i vår fångenskap hör vi ibland övertonerna som spräcker glaset. Riv tigandets mur!
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen