Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande tystnad - Senryu

 

 Meningen fångad

 

 

Sanningen tiger stilla

 

 

 

Poesin ordlös




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-01-30 21:47

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  "Dempa"
En Påtaglig ,otrolig och mäktig känsla överrumplar mig,

Coolt riktigt coolt!
2009-01-31

  Eva Langrath VIP
Talande tystnad.

Eva
2009-01-31

    ej medlem längre
helt suveränt bra!
2009-01-31

  arie
dikt hör endast tystnad









vilken visdom
i ett enda ord









poesi
2009-01-31

  Lotti
poesi när den är som bäst
2009-01-31

  -Ulla Tilemo- VIP
Ja det blir att endast läsa mellan raderna....
2009-01-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vad är det för
mening med
meningen om
den ligger fast
poesin i samma kast
blås på den i en hast
annars får vi ingen ro
ingen rast, sanning
utan vingar, inget varken
klingar eller bringar...
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP