Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhandlaren Isak (4,5 år) segrar i argumentationen mot sin mamma.


Barnens bevingade #19

 
- Om det blir köttgryta till middag... Då kommer jag aldrig mer säga att du är vacker...




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-30 22:57



Bookmark and Share


  Fenomena
haha vad underbart! bara ett riktigt klokt barn kan uttrycka sig så :) ;)
2009-02-05

  Mattias Josephson
Det blev blandade rester istället. Det roliga är ju att denne unge man över huvud taget kommit på att han tycker att mamma är just "vacker". Tänk er själva moderskänslorna första gången han storögt tittade på henne och förklarade "du är så vacker mamma".
2009-01-31

  Olof Lagerhorn VIP
Livets essens i en mening.
2009-01-30

  Blåbäret
vad blev det istället till middag? för jag antar att mamma inte stod på sig ;)
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson