Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag åker i vägens riktning..

Jag får en känsla i kroppen varje kväll.
Den säger "låt mej komma härifrån
för ett tag".
På morronen efter frukost går jag
ut på gatan och ner till bussen.
När jag sitter på bussen så börjar
frustrationen att ge med sig.
Frustrationen som gör mej
förlamad och förvirrad att skapa
mitt liv till något vettigt som jag
kan acceptera.
Jag åker i vägens riktning och
stiger av efter en timme.
Går en prommenad och drar in
frisk luft.
Känner frihet under vingarna
och vill inte tillbaka.
Jag vill leva livet ,inte betrakta det
på håll.




Fri vers av mjuk
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-31 01:32



Bookmark and Share


  Miss Mod
Starkt och rörande hörs ropen.
2009-02-08

    Mejja
Du ska leva livet! det har du förtjänat.
Men ibland tar det tid att hitta sin väg.
Frustrationen ger du här ett ansikte.
Bra poetat!
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk