Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suddiga gestalter.



Suddiga gestalter

sedan kristallklart.

Det suddiga står stilla

fastnar i en sekvens av suddiga bilder som blir till en.


Ser bara en.



Varför gör du som du gör

när du inte bör?

Varför lämnar du inte mig ifred

varför säger du inte nej.


Det är inte lätt,

mellan dig och mig finns inget nej

har aldrig funnits.

Bär dig med mig lika mycket som du bär mig.


Bilder dyker upp lite överallt

på bussen, i stan.

I drömmar som inte längre finns kvar


I drömmar som en gång för länge sedan gick i kras.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-31 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean