Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oflykt

 

I varje ögonblick
av smärta finns
en utväg

och den är

igenom


I varje ögonblick
av tomhet finns
en utväg

och den är

igenom


Så söker jag
lära mig leva




Fri vers av Rachel Roth
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-08-30 10:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vackert och hoppfullt - styrka
2005-08-30

  stannar kvar
Så lätt men så svårt.
2005-08-30

    ej medlem längre
Ja det är sant, men stundom svårt.
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth