Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmos ler i smyg

 

 

Visst svalde jag ditt liv
mamma    gjorde jag inte?

jag skulle smälta ALLT

hela världen
skulle rymmas inom mig

Och nu?

Ser att jag inte
tagit ett enda steg

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-31 23:45



Bookmark and Share


    Jnåt
livets cykel - färdas hela vägen tills man inte kommit någon vart...
2009-02-02

  Michaela Dutius
Många bottnar...som en prisma...
2009-02-01

  Eva Langrath VIP
Orden är sorgesamma men ända vackra för min tanke till livets paradox när backspegel ger bild.

Eva
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth