Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamt sänggående.


Det blåser jävlar

Det blåser jävlar
utomhus

några letar sig in
och fnyser
mig iskallt
i ansiktet

Jag drar munkluvan
över huvudet
och ärmarna
till knogarna

Vinet är kylslaget

Ensam med jävlarna
både inne och ute

De följer mig ner
i sängen

Utan
att väcka

och utan
att vakna




Fri vers av Ellen Vivelavita VIP
Läst 706 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-02-01 01:26



Bookmark and Share


  aol
fyndigt underbar poesi
2010-08-12

  Kim VIP
Fyndigt skrivet men mig håller de vakna, förstår inte riktigt slutet om den äckliga kylan....?
2009-03-25

  Fånga dagen
Gillar detta
mvh Anna-Karin
2009-02-28

    FinnRaggarn
små jävlar e som sömnmedel .Tack
2009-02-24

  Blodros
..hur du använt orden till att förmedla känslorna, och stämningen. Det går fram, och det blir påtagligt för läsaren, Bra!!
2009-02-19

  karenina VIP
fångar och fryser ögonblicket väldigt väl
2009-02-01

  MeAmmie VIP
Shit va bra! En liten rysare här kl 01:43 på lörd natten!
Gillar alla ordkombinationerna detta är ett briljant litet stycke poesi!
Fridens Lena Liljor/Ammie
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP