Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning följer...


Maskrosbarn inget hinder

 

Ensamstående Rosenbuske

med ett antal slyn

vill dela maskar och trädgård

med ståtlig Rhododendron



Intressen: fåglar, ogräs och löv

Svar med vinden till sign, "Maskrosbarn inget hinder"

 




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 392 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-01 13:22



Bookmark and Share


  Hans Christian


"Ensamstående Rosenbuske

med ett antal slyn

vill dela maskar och trädgård

med ståtlig Rhododendron



Intressen: fåglar, ogräs och löv

Svar med vinden till sign, "Maskrosbarn inget hinder"


Så du får till det. Love IT.
2014-05-05

  Ronny Berk
en blomstergårdens trädgårdsmästare med absolut gehör, tycker om den mänskliga anknytningen...
2009-02-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så fin med humoristisk tusch så man blir glader.
2009-02-01

  Rolando Furioso
:-) Sånt här blir jag glad av att läsa. Snyggt. (-:
2009-02-01

  aol
underbart ler stort
2009-02-01

  Michaela Dutius
En dikt som lockar fram leendet...och slutet är helt suveränt
2009-02-01

  Mr Lindemann VIP
Ja, slutet var rockande skön!


Slutet: 4,8
2009-02-01

  Carola Zettergren
Nämen så ;SUVERÄNT!!!!
2009-02-01

  Fånga dagen
Vackert blommor är underbart
mvh Anna-Karin
2009-02-01

  Maria Natasja
detta var allt annat än ogräs i täppan!!! Bra skaldat!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie