Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslitande saga






Svarta ridån har gått ner

svart från topp till tå
sorgen började för länge sedan

Sorgen hon genomgå
bit för bit

Ensam som alltid
vara i det stora

Ensam i själ och sorg

Inga pengar, guld och fester vore tillgodo

De fasanfulla stunder och tider förändra

Livet gå vidare det försumma ur händerna
på oss

Chansen tas och ges






Emilia Berg 2007-10-01





Fri vers av Emilia Berg
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-01 18:55



Bookmark and Share


  aol
sanningens minut bravo
2009-02-01

  friheten
VAcker skriven
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg