Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En sensuell erfarenhet...


Empiri

Ditt solglitter strör du över mig
med en evighetskänsla
i dina fingertoppar...




Fri vers av Ellen Vivelavita VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-01 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Baltiskt havsglitter föder längtan! Känner jag!
2009-04-15

  Björne.H
Du framkallar känlan av en idig solig vårmorgon vid en av våra jättelika stränder på Vätkusten. Härligt.
2009-02-16

  MeAmmie VIP
Oj oj! Denna var mäktig!! Gillar när man med fantasin känna orden i dikter. Ja, detta är min filosofiska ståndpunkt och min egna empiri (:
Fridens Lena Liljor/Ammie
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP