Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti själen bär du allas lidande

Inuti själen bär du allas lidande
Du känner allas smärta och längtan
I en ouppnåelig önskan söker du
radera och kasta av dig allas plåga och saknad

I en naiv tanke önskar du frid i människans själar
Du vänder dig om för att se om gudar och änglar
kommer till undsättning och lindring
för att gjuta olja över människans martyrium

En ovetande och okunnig fågel i ett träd
besjunger obekymrat allt som sker i ondo
I morgon ska hon lägga nya ägg i sitt bo
att ruva och vårda till självständighet

Miragen2008




Fri vers av bo.rackson
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-01 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson