Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans drömmar

Stilla lade han sig ned,
inte för att dö, utan för
att vakna upp till nytt liv




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 629 gånger och applåderad av 41 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-02 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt...
2010-03-06

  aol
sannerligen så väl värd guldstjärnan
mästerlig dikt så oerhört berörande
2009-05-13

  Lena Renman
Så blev du medlemmarnas val med dessa få men mycket innehållsrika raderna. Grattis!

Lena
2009-05-13

  sulimaa
Så kan det vara ...så underbart!
2009-05-13

  Junitvillingen
En dikt som berör på djupet. Så hoppingivande:-)
2009-04-12

  CJ
VACKER!!!!
2009-03-18

  SeXara
Uppvaknande, återuppvaknande... starka rader
2009-03-02

  Roula O
Vackert skrivet! Få rader som säger mycket..
2009-02-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Starkt och vackert!
2009-02-19

  Cosmic Johanna
Denna tål att läsas om och om igen.

*bokmärker*

utan längtan och drömmar är vi ingenting.
2009-02-05

  Ewa Åkerlind
Verkligen så fint
2009-02-04

  kärleks ängel
så innehålls rik, tack
2009-02-04

  Mangal VIP
Så mycket som ryms i dina rader. Förundrande vackert.
2009-02-03

  Nasrin
Vackert skrivet som vanligt!
Applåder! Kram
2009-02-03

  Erik L
Jag tilltalas mycket av korta dikter som inte överlastas med ord. Det här var ett fint exempel på hur mycket som kan rymmas i några få rader. Fint och tankvärt skrivet!
2009-02-02

  Cosmic Johanna
Underbart mångbottnad dikt, den ger en hoppfull känsla.

Varma applåder!
Du har lyckats igen med din specielitet,
korta och effektulla dikter.
2009-02-02

  Marie Å
Så fint skrivet.....
2009-02-02

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm så fint...kan tolkas på flera sätt...på ett religiöst sätt eller på ett drömmande sätt...rubriken talar ju om vilket sätt du menar den på...och det är så som jag vill se den också :)
2009-02-02

    Lindizz
På få rader förmedlar du längtan så vackert. Underbart!
2009-02-02

  Blåbäret
komprimerat men fullt av liv...och längtan
2009-02-02

  Ilona _L
Du har fångat det motsägelsefullas kloka insikt!
2009-02-02

  Piann VIP
En underbar dröm eller tanke...
2009-02-02

    vide
tycker om ditt sätt att fånga väldigt mycket innehåll på bara några få rader
2009-02-02

  Glensan
Mycket väl skrivet
2009-02-02

    ej medlem längre
En vacker längtan!!
2009-02-02

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi