Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rädslan


Askgrå

Jagad, piskad och pinad,
bespottad, hatad och dömd,
dömd att för evigt löpa,
löpa som en galen hund.
Utan kärlek förnummen,
utan glädje, vänskap ell' tur,
och det enda du kan är att springa,
springa som ett uppskrämt djur.




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson