Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

organiserat kaos


en vecka hit,
en vecka dit.
en vecka borta,
en vecka hemma.

det är ett kaos
mitt i mitt liv, men
det är organiserat
som kaoset i mitt
(hjärtas) rum.




Övriga genrer av elinbelin
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 19:32



Bookmark and Share


  polka-gris
Du beskriver så enkelt något som är så svårt. Applåd!
2009-07-19

    vemod
starkt Elin
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin